sunnuntai 7. helmikuuta 2016

When you feel so tired, but you can't sleep

Ei ole kyllä tullut tehtyä oikeastaan mitään edellisen postauksen jälkeen. Keskiviikkoiltana olo tuntui hieman tukkoiselta ja paheni torstai-iltaan menneessä ärsyttäväksi flunssaksi kuumeella varustettuna. Loppuviikko meni siis asunnolla, yrittäen saada flunssaa katoamaan mahdollisimman nopeasti. Toipilaana oleminen alkaa olla varsin puuduttavaa siinä vaiheessa, kun ei ole energiaa tehdä juuri mitään, mutta unta ei riitä enää riitä kolmansille päiväunille, ei ole kiinnostusta olla tietokoneen ääressä, televisio tarjoaa vain jotain todella omituista katsottavaa, eikä mukana ei ole mitään luettavaakaan. Neljän seinän sisällä oleminen on kyllä paljon tympeämpää silloin kun muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ole.

Tuntuu hämmentävältä ajatella, että saavuin Barcelonaan tasan kuukausi sitten. Enää ei tule ihan samaan tapaan ihasteltua ihan kaikkea näkemäänsä kuin ensimmäisten päivien aikana. Toki edelleen täällä näkee vielä paljon ihmeteltävää, ei ihan joka kaupungin metrossa joku tule yhtäkkiä sisään surfilaudan kanssa. Pikkuhiljaa voisi ehkä ryhdistäytyä ja mennä oikeasti katsomaan nähtävyyksiä, tulisi ainakin jotain mielenkiintoisempia kuvia tännekin laitettavaksi. Suomalaisturisteja näkee muuten Barcelonassa melko tasaiseen tahtiin, riippuu vähän siitä miten paljon viitsii liikkua turistien suosimilla alueilla. Yksi lähes varma paikka törmätä suomalaisiin tuntuu olevan Camp Nou matsipäivinä.

vähän tärähtänyt kuva Ramblan alkupäästä suunnilleen pari viikkoa sitten.
Parin viime päivän aikana on tullut mietittyä jonkun matkan tekemistä johonkin. Suunnitelmissa on pyörinyt ihan vain päivän reissuja johonkin melko lähelle tai parin päivän viikonloppulomia johonkin vähän kauemmas, Espanjaan tai muualle Eurooppaan. Ideat ovat olleet kaikkea melko normaaleista ja järkevistä, täysin älyttömiin, mutta silti jostain syystä niin kovin houkutteleviin. Matkalippujen hinnat kun kuitenkin ovat jokseenkin samaa suuruusluokkaa, suunnitteli sitä sitten lentävänsä Italiaan tai matkustavansa bussilla tai junalla johonkin muuhun Espanjan suurista kaupungeista. Saa nähdä toteutuuko ajatuksista lopulta mikään, toivottavasti ainakin joku, sillä täältä on niin paljon kätevämpi lähteä käymään tietyissä paikoissa, tai siis ainakin verrattuna siihen, että pitäisi miettiä samojen kohteiden näkemistä Suomesta lähdettäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti