keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Watching the waves crash into the shore

Täällä alkaa olla jo kesä. Tietenkään ei vielä paikallisten mielestä, mutta suomalaiselle nämä +20 asteen lämpötilat melkein joka päivä ovat kesä. Sunnuntaina oli varsin erikoista liikkua ulkona ja katsoa ihmisten vaatetusta. Itsekin innostuin kulkemaan ulkona hetken aikaa t-paidassa, enkä tosiaan ollut ainut. Varsinkin turistit kulkevat aamusta iltaan shortseissa ja t-paidoissa, sitkeimmät paikallisista puolestaan kulkevat edelleen paksuissa takeissa myös päivän lämpimimpinä tunteina. Onneksi Suomessa on ainakin teoriassa kesä silloin kuin palaan takaisin.

Kävin kävelemässä rannalla, jossa oli nyt jo varsin reilusti väkeä. Hyvin harva rannalla oleskelijoista uskaltautui vielä uimaan, suurin osa tyytyi vain oleskelemaan, ottamaan vähän aurinkoa ja hieman kahlailemaan vedessä. Uskaltauduin itsekin kastamaan varpaani veteen, joka oli edelleen aivan järjettömän kylmää. Nyt minua tosin meinaa vaivata pieni flunssanpoikanen, mutta kieltäydyn uskomasta, että se johtuisi tuosta parinminuutin rannalla seisoskelusta.
tuo ranta on muuten hämmentävän jyrkkä
Kävin sunnuntaina myös elokuvissa. Vaikka oikeastaan melkein kaikkialla on sanottu, että Batman v Superman: Dawn of Justice ei ole hyvä elokuva, piti se päästä todistamaan myös itse. Nyt voin ihan omasta kokemuksestakin todeta, että kyseessä ei tosiaan ole hyvä elokuva. Kyllä siinä jotakin hyviä elementtejä on, mutta ei. Kokonaisuus on vaan jotenkin aivan liian kaikkea. Onneksi kevään aikana on tulossa vielä jotain oletettavasti vähän parempiakin elokuvia.

Äiti ja iskä tulevat Barcelonaan tänään. Ovat itseasiassa tulleet jo, mutta vielä matkalla hotellille. Olen perjantain töistä vapaalla, niin päästään viettämään vähän enemmän aikaa yhdessä. En vielä itsekään tiedä mitä kaikkea ehditään viikon aikana tehdä, mutta katsotaan. Blogin päivittäminen jää luultavasti vasta ensiviikon loppupuolelle. Jos jostain syystä ihan hirveästi kiinnostaa nähdä mitä siihen mennessä tapahtuu, niin instagramiin tulee melko varmasti jotain kuulumisia kuvien muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti